Un alt mod de a călători.

Descoperă modul convenabil și eficient de a călători între localitățile din județul Vaslui. Achiziționează bilete pentru traseele din județ de AICI și asigură-ți transportul într-un mod sigur și rapid.

Termeni și condiții

Actualizat: 03 June 2023


Bine ați venit pe site-ul autogaravaslui.ro, operat de Morandi Logistics SRL. Vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni și condiții înainte de a utiliza acest site și de a achiziționa bilete online. Prin utilizarea acestui site și prin achiziționarea de bilete, vă exprimați acordul cu termenii și condițiile de mai jos. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați site-ul și să nu efectuați achiziții.

1. Despre Morandi Logistics SRL

Morandi Logistics SRL este o societate de transport persoane specializată în furnizarea de servicii de calitate în domeniul transportului rutier. Site-ul autogaravaslui.ro este destinat vânzării online de bilete pentru cursele noastre de transport persoane.

2. Utilizarea site-ului

 1. Accesul și utilizarea site-ului autogaravaslui.ro sunt permise în mod legal doar pentru a vizualiza informațiile disponibile și a efectua achiziții de bilete online.
 2. Este interzisă utilizarea site-ului în orice mod care ar putea afecta funcționarea acestuia sau care ar putea cauza daune Morandi Logistics SRL sau altor utilizatori.
 3. Nu puteți utiliza site-ul în scopuri frauduloase sau ilegale.
 4. Informațiile personale furnizate în procesul de achiziție trebuie să fie corecte și complete.

3. Achiziționarea de bilete

 1. Pentru a achiziționa bilete online de pe site-ul autogaravaslui.ro, trebuie să fiți de acord cu prețurile, disponibilitatea și termenii de utilizare specificați pe site.
 2. Morandi Logistics SRL nu garantează disponibilitatea biletelor pentru toate cursele și nu este responsabilă pentru eventualele erori sau modificări aduse informațiilor referitoare la disponibilitatea biletelor.
 3. Achiziționarea unui bilet online implică acceptarea termenilor și condițiilor de călătorie specificate de Morandi Logistics SRL.

4. Plata și securitatea

 1. Plata pentru biletele achiziționate online se poate face prin metodele de plată disponibile pe site.
 2. Site-ul autogaravaslui.ro utilizează măsuri de securitate adecvate pentru a proteja informațiile de plată furnizate de utilizatori.
 3. Morandi Logistics SRL nu își asumă responsabilitatea pentru eventualele probleme sau daune cauzate de utilizarea metodelor de plată sau a informațiilor de plată furnizate de utilizatori.

5. Drepturi de proprietate intelectuală

 1. Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului site-ului autogaravaslui.ro, inclusiv textele, imagini, logo-uri, grafică și software, sunt deținute de Morandi Logistics SRL sau de alte părți autorizate.
 2. Este interzisă utilizarea, copierea sau distribuirea conținutului site-ului fără acordul scris al Morandi Logistics SRL.

6. Limitarea răspunderii

 1. Morandi Logistics SRL depune eforturi pentru a furniza informații precise și actualizate pe site-ul autogaravaslui.ro, dar nu poate garanta în totalitate exactitatea, integritatea sau actualitatea acestora.
 2. Morandi Logistics SRL nu își asumă răspunderea pentru orice daune directe sau indirecte, pierderi sau costuri suferite ca rezultat al utilizării sau imposibilității utilizării acestui site sau a achiziționării de bilete online.

7. Modificări și actualizări

 1. Morandi Logistics SRL își rezervă dreptul de a modifica și actualiza acești termeni și condiții fără notificare prealabilă.
 2. Utilizarea continuă a site-ului după modificarea termenilor și condițiilor reprezintă acceptarea modificărilor efectuate.

Vă rugăm să rețineți că acești termeni și condiții se aplică doar utilizării site-ului autogaravaslui.ro și achiziționării de bilete online. Pentru informații suplimentare despre politica de confidențialitate și alte aspecte legate de Morandi Logistics SRL, vă rugăm să accesați secțiunile corespunzătoare pe site-ul nostru.

Pentru întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să ne contactați prin intermediul informațiilor de contact disponibile pe site.

Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru utilizarea serviciilor noastre!

Morandi Logistics SRL

Transport Vaslui - Piatra Neamt

Transport persoane Vaslui - Piatra Neamt: servicii rapide și eficiente! Oferim soluții de transport sigure și confortabile către și dinspre Aeroportul Iași. Rezervați-vă locul acum pentru călătorii senzaționale!

Popular
Transport IASI(AEROPORT) - Barlad

Transport persoane Barlad, Vaslui și Iași - Aeroport: servicii rapide și eficiente! Oferim soluții de transport sigure și confortabile către și dinspre Aeroportul Iași. Rezervați-vă locul acum pentru călătorii senzaționale!

Transport Vaslui - Galati

Transport persoane Vaslui - Galati: servicii rapide și eficiente! Oferim soluții de transport sigure și confortabile către și dinspre Aeroportul Iași. Rezervați-vă locul acum pentru călătorii senzaționale!

Primește notificări despre traseul tau!

Abonează-te și primește toate informațiile relevante despre traseul tau.

Acest site foloseste cookie-uri