Un alt mod de a călători.

Descoperă modul convenabil și eficient de a călători între localitățile din județul Vaslui. Achiziționează bilete pentru traseele din județ de AICI și asigură-ți transportul într-un mod sigur și rapid.

Contact

Actualizat: 05 June 2023


+40 760 675 449

Telefon

STR. DECEBAL NR.3, VASLUI

Adresa

contact@autogaravaslui.ro

Email


Dacă aveți întrebări, sugestii sau vreți să ne transmiteți un mesaj, vă rugăm să completați formularul de contact de mai jos. Vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Formular contact

Cumpără bilete online!

Bucură-te de o experiență simplă și comodă! Acum poți cumpăra bilete pentru călătorii tale direct de pe platforma noastră online. Evită cozile și aglomerația și rezervă-ți locul în doar câteva clicuri. Indiferent de traseul ales noi suntem aici să-ți oferim cea mai bună opțiune.

Transport Vaslui - Piatra Neamt

Transport persoane Vaslui - Piatra Neamt: servicii rapide și eficiente! Oferim soluții de transport sigure și confortabile către și dinspre Aeroportul Iași. Rezervați-vă locul acum pentru călătorii senzaționale!

Popular
Transport IASI(AEROPORT) - Barlad

Transport persoane Barlad, Vaslui și Iași - Aeroport: servicii rapide și eficiente! Oferim soluții de transport sigure și confortabile către și dinspre Aeroportul Iași. Rezervați-vă locul acum pentru călătorii senzaționale!

Transport Vaslui - Galati

Transport persoane Vaslui - Galati: servicii rapide și eficiente! Oferim soluții de transport sigure și confortabile către și dinspre Aeroportul Iași. Rezervați-vă locul acum pentru călătorii senzaționale!

Primește notificări despre traseul tau!

Abonează-te și primește toate informațiile relevante despre traseul tau.

Acest site foloseste cookie-uri