Un alt mod de a călători.

Descoperă modul convenabil și eficient de a călători între localitățile din județul Vaslui. Achiziționează bilete pentru traseele din județ de AICI și asigură-ți transportul într-un mod sigur și rapid.

Politica de confidentialitate

Actualizat: 02 September 2023


Ultima actualizare: 01.09.2023

 

În această politică de confidențialitate, vom descrie modul în care colectăm, utilizăm și protejăm informațiile tale personale atunci când vizitezi site-ul nostru web autogarahusi.ro. Te rugăm să citești cu atenție această politică pentru a înțelege cum gestionăm datele tale personale.

 

1. Informațiile colectate

 

1.1. Informații personale: La vizitarea site-ului nostru, putem colecta informații personale de bază, cum ar fi numele, adresa de e-mail și numărul de telefon, atunci când completezi formularele noastre sau ne contactezi prin intermediul site-ului.

1.2. Date tehnice: Colectăm automat anumite informații tehnice atunci când interacționezi cu site-ul nostru, cum ar fi adresele IP, tipul de browser, sistemul de operare și paginile web pe care le vizitezi. Aceste informații sunt colectate în mod anonim și pot fi utilizate în scopuri statistice și de analiză a site-ului.

 

2. Scopurile colectării datelor

 

2.1. Pentru a oferi servicii: Colectăm informații personale pentru a putea furniza serviciile noastre, cum ar fi răspunsul la cererile tale sau pentru a-ți trimite informații solicitate.

2.2. Pentru îmbunătățirea serviciilor: Utilizăm datele colectate pentru a analiza și îmbunătăți serviciile noastre, inclusiv experiența utilizatorului pe site-ul nostru.

2.3. Pentru comunicare: Putem utiliza adresa ta de e-mail sau numărul de telefon pentru a te contacta în legătură cu solicitările tale sau pentru a-ți trimite informații relevante legate de serviciile noastre.

 

3. Protecția datelor

 

3.1. Securitatea datelor: Ne angajăm să luăm măsuri adecvate pentru a proteja datele tale personale împotriva accesului neautorizat sau a utilizării neadecvate. Folosim tehnologii de securitate pentru a proteja datele și pentru a ne asigura că informațiile tale personale sunt tratate cu confidențialitate.

 

4. Partajarea datelor cu terțe părți

 

4.1. Terțe părți de încredere: Poate fi necesar să partajăm datele tale personale cu terțe părți de încredere pentru a furniza serviciile noastre sau pentru a îndeplini cerințele legale.

 

5. Drepturile tale

 

5.1. Dreptul la acces: Ai dreptul de a solicita o copie a datelor tale personale pe care le deținem.

5.2. Dreptul la rectificare: Poți să ne ceri să corectăm sau să actualizăm datele tale personale inexacte sau incomplete.

5.3. Dreptul la ștergere: În anumite circumstanțe, ai dreptul de a solicita ștergerea datelor tale personale.

5.4. Dreptul la restricționarea prelucrării: Poți să ne ceri să restricționăm prelucrarea datelor tale personale în anumite situații.

5.5. Dreptul la portabilitatea datelor: Ai dreptul de a primi datele tale personale într-un format structurat, ușor de citit și de utilizat.

 

6. Modificări ale politicii de confidențialitate

 

6.1. Actualizări: Ne rezervăm dreptul de a actualiza periodic această politică de confidențialitate. Orice modificări vor fi publicate pe site-ul nostru și vor avea efect imediat.

 

7. Contact

 

7.1. Contact: Dacă ai întrebări sau preocupări cu privire la această politică de confidențialitate sau la modul în care prelucrăm datele tale personale, te rugăm să ne contactezi la adresa contact@autogarahusi.ro.

Transport Vaslui - Piatra Neamt

Transport persoane Vaslui - Piatra Neamt: servicii rapide și eficiente! Oferim soluții de transport sigure și confortabile către și dinspre Aeroportul Iași. Rezervați-vă locul acum pentru călătorii senzaționale!

Popular
Transport IASI(AEROPORT) - Barlad

Transport persoane Barlad, Vaslui și Iași - Aeroport: servicii rapide și eficiente! Oferim soluții de transport sigure și confortabile către și dinspre Aeroportul Iași. Rezervați-vă locul acum pentru călătorii senzaționale!

Transport Vaslui - Galati

Transport persoane Vaslui - Galati: servicii rapide și eficiente! Oferim soluții de transport sigure și confortabile către și dinspre Aeroportul Iași. Rezervați-vă locul acum pentru călătorii senzaționale!

Primește notificări despre traseul tau!

Abonează-te și primește toate informațiile relevante despre traseul tau.

Acest site foloseste cookie-uri