SERVICII TRANSPORT

Autogara Vaslui s-a născut din dorința de a le oferi oamenilor condiții decente și sigure de transport, la prețuri care să fie în concordanță cu numărul de kilometri parcurși. Și pentru că tehnologia se află într-un continuu proces de evoluție, noi vrem să ținem pasul cu ea și, implicit, să creăm mijloace mai comode de achiziționare a biletelor de călătorie.

Bazându-ne pe această teorie și adunând cele mai ingenioase idei, am creat această platformă tocmai pentru a nu îi mai pune pe clienții noștri să facă mai mult de un singur drum. Acum biletele de călătorie pot fi achiziționate direct de pe site, doar urmând câțiva pași simpli. În formularul special creat va trebui să treceți doar câteva detalii, precum punctul de sosire, punctul de plecare, data și numărul persoanelor pentru care se face rezervarea (număr adulți și număr copii – pentru că aceștia din urmă pot beneficia de anumite reduceri). Odată efectuată rezervarea locurilor, urmează plata online și gata, puteți să vă bucurați de călătorie!

Autogara Morandi Logistic este un loc în care asculți muzică bună și primești informații din 30 în 30 de minute, la Biroul de Informații, în timp ce aștepți autobuzul care te va duce la destinația dorită. Și pentru ca perioada de așteptare să fie mai plăcută, îți oferim câteva facilități care îți vor fi pe plac, cu siguranță: internet wireless și platformă de internet, sigură pentru informarea călătorilor. Noi venim în sprijinul călătorilor și le oferim cele mai bune soluții, dar suntem mereu deschiși la noi sugestii și idei ce ne-ar putea ajuta. Vă așteptăm cu drag!

Ne pasă de confortul clienților noștri.

Orice călătorie, oricât ar fi de scurtă, trebuie să fie confortabilă pentru fiecare pasager în parte. La noi găsești cele mai moderne și comode mașini.

Ne pasă de timpul călătorilor noștri.

Am pus bazele acestei platforme online, de unde pot fi cumpărate biletele de călătorie, tocmai pentru că înțelegem și ne gândim la timpul limitat al clienților noștri.

Ne informăm clienții în timp util.

Călătorii noștri sunt informați în timp real, din 30 în 30 de minute, astfel încât să nu întâmpine nicio problemă atât înainte, cât și în timpul călătoriei.

Ne pasă de siguranța clienților noștri.

Fiecare călătorie trebuie să inspire siguranță, indiferent de numărul kilometrilor parcurși. Mașinile noastre sunt noi și bine puse la punct, astfel încât să nu apară nicio problemă tehnică, care să pună în pericol viața pasagerilor noștri.